Ахобланко
Кількість порцій - 3
Час приготування - 20 хв

Ахобланко

Для початку надамо вам деяку інформацію про страву ахобланко. Ахобланко - це дуже відомий на території Іспанії холодний суп. У дану страву, як правило, додають такі інгредієнти, як хліб, мелений мигдаль, часник, воду, оливкову олію, сіль і іноді оцет. Але в нашому рецепті оцет ми будемо замінювати лимонним соком. Він додасть потрібну кислинку і аромат, а також додасть страві деяких тонкощів. Крім того, додавання лимона в їжу дає величезну перевагу для вашого організму, так як лимон дуже багатий на вітамін С. Страва має ніжний і незвичайний смак. Спробуйте приготувати ахобланко і ви не пошкодуєте. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Білий хліб - 100 г.
  • Вода - 150 мл.
  • Мигдаль - 70 г.
  • Часник - 1 зубчик
  • Виноград - 120 г.
  • Сіль - за смаком
  • Лимонний сік - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Хліб відокремити від скоринки, залити водою на 10 хвилин.

  • 02

    У блендері збити хліб із водою, часник, сіль і лимонний сік. Часом поступово вливати оливкову олію.

  • 03

    Холодний суп подавати з виноградом і подрібненим мигдалем.