Цей десерт можна також назвати банановим морозивом. Тому що для приготування сорбе вам також потрібно буде збивати інгредієнти і заморожувати їх у морозилці. Можна ще сказати, що ця страва не просто бананова, вона і апельсинова, і лимонна - цитрусова, що робить її ще кращою. По-перше, апельсин і лимон надає не надто солодкий смак морозиву. Навпаки, цитрусові роблять його свіжим і насиченим. По-друге, цитрусові - це не просто джерело вітаміну С, а й багатьох інших вітамінів і корисних речовин. Тому зробивши бананове сорбесобі до вечері, ви багато в чому виграєте, адже ви отримаєте солодкий і корисний десерт з фруктів.
Почистити лимони та апельсини, видалити кісточки і помістити в блендер. Подрібнити.
Почистити банани і також подрібнити в блендері.
Змішати всі отримані маси.
Додати сік, цукор і ретельно перемішати.
Отриману масу поставити в морозильник на 5-6 годин.