Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем

Одним із самих популярних видів м'яса серед слов'янських народів є яловичина. Вона вважається важливим постачальником білка і амінокислот. Ні для кого не секрет, що користь яловичини в її високій поживній цінності. Цей продукт добре поєднується з багатьма іншими продуктами, тому кожен раз яловичину можна готувати по-новому, знаходячи креативні варіанти. Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем, - якраз такий варіант. М'ясо за цим рецептом виходить ароматним, ніжним і соковитим. Замість свіжого ананаса можна цілком взяти приблизно 300 г. консервованих ананасів. На гарнір до яловичини, смаженої з ананасом і болгарським перцем, підійде рис.

Інгредієнти

  • Філе яловичини - 500 г.
  • Ананас - 1 кг.
  • Болгарський перець - 200 г.
  • Ріпчаста цибуля - 150 г.
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Ананас із зрізаною шкіркою розрізати навпіл, відокремити і викинути жорстку серединку, а м'якоть порізати кубиками.

  • 02

    М'ясо нарізати невеликими шматочками, цибулю - півкільцями, перець - соломкою.

  • 03

    На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю, додати до неї яловичину, посолити, поперчити і смажити 25 хвилин, накривши сковороду кришкою.

  • 04

    Додати до м'яса перець, смажити 10 хвилин, а потім - ананаси і смажити ще 5-10 хвилин.