Швидкий грибний суп
Кількість порцій - 6
Час приготування - 20 хв

Швидкий грибний суп

Для того щоб приготувати простий грибний суп, потрібно зовсім небагато часу і продуктів. Швидкий грибний суп не потребує додаткових інгредієнтів, сюди нічого крім грибів і овочів класти не потрібно. Цю страву з грибів ми готуємо без м'яса, що напевно сподобається вегетаріанцям. Гриби можна брати будь-які - опеньки, білі, печериці або інші на ваш смак. Вирощені в штучних умовах, вони не вимагають тривалої термічної обробки, так як не накопичують високої дози небезпечних речовин, і в цьому їх головна перевага перед лісовими грибами. Внесіть різноманітність у свій повсякденний раціон за допомогою легкого і простого у приготуванні супчика.

Інгредієнти

  • Картопля - 3 шт.
  • Морква - 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Олія оливкова - 4 ст. л.
  • Перець чорний горошком - за смаком
  • Лавровий лист - за смаком
  • Гриби свіжі (будь-які) - 500 г.

Етапи приготування

  • 01

    Овочі очистити від шкірки. Налити в каструлю 3-4 літри води, поставити на вогонь.

  • 02

    Подрібнити цибулю, додати в сковороду із оливковою олією, обсмажити до золотистого кольору. Як тільки цибуля стане прозорою, додати гриби. Готувати 15 хвилин, до повного приготування, додати сіль і перець за смаком.

  • 03

    У киплячу воду в каструлі додати картоплю і моркву, варити до повного приготування.

  • 04

    Додати в каструлю обсмажені гриби, всипати перець горошком, варити на маленькому вогні протягом 5 хвилин.