Хочете приготувати що-небудь легке, корисне і приємне на вечерю? Тоді ми вам пропонуємо рецепт приготування страви "броколі в кефірному клярі". Капусту броколі знають усі. Але те наскільки вона є корисним продуктом мало хто знає. Даний вид капусти практично завжди включається до дієтичного меню. Основна складова броколі - це вода. Інша частина - це клітковина, жири, вітаміни, білки, вуглеводи. До складу броколі входять такі мінеральні речовини, як фосфор, селен, калій, кальцій, залізо, магній. Споживання цього продукту дає нашому організму велику порцію вітамінів. Тому намагайтеся, щоб страви з капусти броколі якомога частіше бували на вашому столі.
Брокколі помити і розібрати на суцвіття. Покласти їх у киплячу підсолену воду і варити близько 10 хвилин. Потім злити воду і відкинути на друшляк. Покласти відварені суцвіття в миску, залити соєвим соусом і маринувати близько 7 хвилин.
За цей час змішати в глибокій мисці кефір і воду. По трохи додавати просіяне борошно, перемішуючи. Додати за смаком сіль, куркуму і перець.
На сковороді розігріти олію. Обережно брокколі опускати в кляр, а потім обсмажувати на сковороді по хвилині з кожної сторони.