Салат «Цезар» з майонезом і волоськими горіхами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат «Цезар» з майонезом і волоськими горіхами

«Цезар» або як його ще називають «король імперії салатів» – страва споконвічно північноамериканської кухні. Своєю появою салат зобов'язаний американському кухареві Цезарю Кардіні, який вперше приготував його близько ста років тому на настільки знаменну подію – День незалежності США. Приголомшлива ідея поєднувати пшеничні крутони, листя салату і сир пармезан прийшла в голову заповзятливому італійцеві в той момент, коли відвідувачі ресторану зробили замовлення, а на кухні зовсім не залишилося продуктів. «Цезар» – салат особливий, насамперед його цінують за пікантний соус із оливкової олії, часнику і соку лимона. Однак сьогодні день експериментів, і ми пропонуємо приготувати цей салат з майонезом і волоськими горішками.

Інгредієнти

  • Сир - 100 г.
  • Курка (філе) - 300 г.
  • Горіхи волоські - 100 г.
  • Хліб білий - 100 г.
  • Майонез - 30 г.
  • Салат - 50 г.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Горіхи порубати ножем. Хліб нарізати кубиками й обсмажити. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  • 03

    Сир нарізати кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.