Салат з моркви з хроном
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат з моркви з хроном

Такий овоч, як хрін багато хто з нас вживають вкрай рідко або просто не вживають. А багато хто просто не знають до чого його додавати і в якому вигляді їсти. Тому даний рецепт салату - це прекрасний варіант для того, щоб почати вживати в свій раціон настільки корисний овоч. Користь хрону в дуже багатому (вітамінами і мінералами) складі. Хрін містить велику кількість вітаміну С (тут він випереджає навіть лимон) і є хорошим, дієвим і природним засобом від інфекційних захворювань. Також він містить необхідні нашому організму мінерали (калій, кальцій, натрій, фосфор, залізо). Тому особливо взимку, коли вітамінів не так вже й багато, зверніть увагу на цей овоч.

Інгредієнти

  • Яблука - 200 г.
  • Морква - 300 г.
  • Цибуля ріпчаста - 70 г.
  • Хрін - 50 г.
  • Сметана - 100 г.
  • Зелень - 30 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Моркву, хрін і яблуко помити, очистити і натерти на крупній тертці. Зелень помити, просушити і подрібнити.

  • 02

    Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Обшпарити її окропом.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати сметану і перемішати салат.