Просте блюдо в італійському стилі з курячих грудок з помідорами, тушкованими на сковорідці з овочевим соусом і сиром пармезан (звідси і назва страви - Парміджано). Курячі грудки дуже корисний продукт, що є одним з найважливіших складових здорового харчування людини. Адже саме в курячому м'ясі міститься велика кількість вітамінів, кальцію, магнію, міді і навіть фосфор. Інгредієнти страви можна змінювати, особливо тим, хто стежить за своєю фігурою і вважає калорійність кожної страви. Подавати страву краще зі спагеті. Зверху посипати зеленню.
Філе помити, обсушити, добре відбити м'ясо кухонним молотком. У тарілку насипати борошно. Додати сіль і перець. Добре обваляти м'ясо в борошні з двох сторін.
На сковороді нагріти оливкову олію. Додати трохи вершкового масла. Викласти м'ясо на сковороду. Обсмажити м'ясо з двох сторін.
На сковороду покласти дрібно нарізану цибулю і часник. Обсмажити їх до золотистого кольору. Через 3 хвилини влити на сковороду вино. Додати дрібно подрібнені помідори. Добре перемішати і додати цукор. Тушкувати соус 20 хвилин.
Додати в соус дрібно нарізану зелень. Всипати трохи тертого сиру пармезан.
Викласти в соус м'ясо і посипати його тертим сиром. Накрити сковороду кришкою і тушкувати м'ясо ще 2 хвилини.