Курячі шлуночки у томатному соусі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Курячі шлуночки у томатному соусі

Що ти такого смачненького і по-швидкому приготувати своїм на вечерю? Будь-яка господиня не раз задавалася цим питанням. Він мучить майже всіх, адже хочеться різноманітності, щоб страви не приїдалися і в той же час були смачними, ситними і корисними. Тому ми і спрощуємо вам завдання, запропонувавши приготувати страву, яку ви захочете готувати ще не раз. Це відмінний мікс корисних речовин і смачної їжі. Адже курячі нутрощі - це повноцінний білок, якого потребує наш організм. Цю страву можна робити як чисто з курячих шлуночків, так і разом з серцем і печінкою. Іншими словами, патрошками. Перед подачею можна прикрасити базиліком або будь-якою іншою зеленню для аромату і смаку.

Інгредієнти

  • Курячі шлунки - 600 г.
  • Помідори - 3 шт.
  • Карі (суміш) - 1 ч. л.
  • Кетчуп - 100 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Часник - 3 зуб.
  • Олія рослинна - 50 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Курячі шлунки промити, видалити жовті плівки і ще раз промити. Потім воду посолити і закип’ятити, додати в неї лавровий лист. Після кипіння вкинути курячі шлунки. Варити їх до готовності протягом двох годин.

  • 02

    Із шлунків злити бульйон. Шлунки порізати соломкою. Розігріти в сковороді рослину олію, додати помідори, тушити помішуючи. Після цього посипати порошком карі та перемішати.

  • 03

    Потримати трохи на вогні та додати кетчуп. В соус викласти шлунки, додати трішки води та часник. Тушити під кришкою близько 20 хвилин.