Десерт із винограду та яблук
Кількість порцій - 3
Час приготування - 15 хв

Десерт із винограду та яблук

Десерт із виноградом і яблуками - смачний, корисний і що важливо для багатьох: низькокалорійний фруктово-вершковий десерт. Соковиті половинки ягід винограду і ароматні кубики яблук у вершковому соусі сподобаються не тільки прихильникам здорового харчування, але й усім, хто спробує ці ласощі. Їх приготування не займе багато часу. Приготувати вершковий соус із йогурту і маскарпоне Вам допоможе міксер. Сир маскарпоне додасть соусу незвичайно вершковий смак. У складі соусу немає цукру, цілком достатньо солодкості винограду і йогурту, а коричневий цукор використовується за бажанням для прикраси.

Інгредієнти

  • Виноград без кісточок - 450 г.
  • Яблука - 450 г.
  • Йогурт - 225 г.
  • Сир маскарпоне - 125 г.
  • Сік лимона - 1 ч. л.
  • Волоські горіхи - для прикраси
  • Коричневий цукор - для прикраси

Етапи приготування

  • 01

    Виноград розрізати навпіл. Яблука нарізати невеликими кубиками.

  • 02

    Вичавити сік лимона, для того, щоб яблука не потемніли. Перемішати.

  • 03

    Збити міксером йогурт і сир маскарпоне. Додати до яблук і винограду.

  • 04

    Перемішати і відправити в холодильник на 20 хвилин. Прикрасити горіхами і коричневим цукром.