Англійські рибні котлети
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г 30 хв

Англійські рибні котлети

Риба дуже корисна для нашого організму. Дієтологи радять їсти її хоча б раз на тиждень. На щастя, існує безліч рецептів з рибою. Англійські рибні котлети стануть прекрасним гостем на вашому столі, а також зроблять різноманітним ваше сімейне меню. Котлети також складуть гарну компанію будь-якому гарніру і салату. Легке, але ситне і смачне блюдо ще й дуже вигідне. Ви можете приготувати котлет на кілька днів вперед і не переживати про обіди або вечері. Англійські котлети прийдуть до смаку всім - від дітей до дорослих, які люблять побути примхливими в їжі. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Сухарі панірувальні - 30 г.
  • Олія рослинна - 30 мл.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Зелень - 30 г.
  • Сіль - за смаком
  • Цибуля ріпчаста - 120 г.
  • Цукор - 10 г.
  • Борошно пшеничне - 30 г.
  • Риба - 1 кг.
  • Яйце куряче - 2 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Філе риби помити, видалити всі кісточки і дуже дрібно нарізати (не в блендері). Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати.

  • 02

    Додати до рибної маси цибулю, яйця, борошно, цукор, сіль, перець і зелень. Добре перемішати до однорідної консистенції. Поставити фарш на 60 хвилин у холодильник.

  • 03

    Дістати фарш з холодильника. З маси сформувати невеликі приплюснуті котлетки, обваляти їх у сухарях. Олію на сковороді розігріти і обсмажити в ній котлети (по кілька хвилин з кожного боку).