Фаршировані курячі грудки з томатами, козячим сиром і спаржею
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Фаршировані курячі грудки з томатами, козячим сиром і спаржею

За цим рецептом грудки необхідно відбити до товщини приблизно один сантиметр. Посолити і поперчити за смаком курячі відбивні потрібно перед скручуванням в рулетики. Замість козячого сиру для начинки можете взяти будь-який твердий сир або кисломолочний сир. У ароматний вершковий соус, в якому тушкуються фаршировані рулетики, можна додати дрібно нарізані шматочки цукіні і спаржу, що залишилася. Овочі попередньо відварити протягом двох хвилин у підсоленій воді до м'якості. При подачі до столу рулетики розрізати на порційні шматочки і прикрасити гілочкою розмарину. Полити вершковим соусом, виклавши поруч овочі. Фаршировані грудки будуть гідною прикрасою до будь-якого гарніру.

Інгредієнти

  • Куряча грудка - 4 шт.
  • Помідори в'ялені - 100 г.
  • Сир козячий - 100 г.
  • Спаржа свіжа - 200 г.
  • Масло вершкове - 50 г.
  • Бульйон курячий - 375 мл.
  • Вершки взбиті - 250 г.
  • Цибуля зелена - 8 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Загорнути грудки в харчову плівку, відбити з обох сторін. На кожну викласти рівну кількість помідорів, козячого сиру і спаржі. Згорнути в рулети грудки, закріпити ниткою або зубочисткою.

  • 02

    Поставити на середній вогонь сковороду, покласти вершкове масло, обсмажити курячі рулети до золотистого кольору і хрусткої скоринки. Додати бульйон, зменшити вогонь. Накрити кришкою зверху, тушкувати протягом 10 хвилин, до готовності курки.

  • 03

    У сковороду додати вершки, додати нарізану цибулю, постійно змішуючи, тушкувати 4 хвилини.