Чудова страва для сімейної вечері і святкового застілля. Універсальність цього рецепту в тому, що можна використовувати філейну частину абсолютно будь-якої рибки на Ваш смак і гаманець: білої або червоної, морської або річкової, жирної або дієтичної. Пікантний винний соус з часником і зеленню зробить свою справу: він додасть будь-якій рибі особливу ніжність і смак. Навіть така суха і «нейтральна» на смак риба як судак набуває дивовижну соковитість і божественний аромат. А звичайний хек і доступний минтай з такою вишуканою «приправою» стануть воістину царською закускою. Загалом, експериментуйте на здоров'я. У винний маринад рекомендуємо додати лимонний сік: він вигідно підкреслить істинний смак риби.
Сковороду змастити вершковим маслом. Рибне філе розрізати на шматочки, укласти на сковороду, додати оливкову олію. Обсмажити рибу з обох боків до золотистого кольору. Помідори помити, нарізати кубиками.
Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Обсмажити цибулю на оливковій олії до прозорого стану. Додати помідори, часник, вино і тушкувати. Подавати філе з соусом.