Смажені банани в клярі
Кількість порцій - 2
Час приготування - 25 хв

Смажені банани в клярі

Пропонуємо вам незвичайний рецепт приготування смажених бананів в клярі. Не всі знають, що банани ще й можна смажити і виходить досить таки смачно. Даний рецепт може стати вашим улюбленим, і ми в цьому не сумніваємося. Адже, такий десерт не може не сподобається. Смак страви виходить ексклюзивним, ніжним і оригінальним. Здавалося б, якими на смак можуть бути смажені в яйцях банани. Не багато хто, напевно, зможе відповісти на це питання. Але варто спробувати цю страву один раз, як тут же її захочеться приготувати знову. Морозиво дуже добре підходить до смажених бананів, покращуючи смак десерту. Ми ще рекомендуємо морозиво полити джемом або варенням - вийде дуже, дуже смачно. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне - 10 г.
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Сухарі панірувальні - 30 г.
  • Банани - 230 г.
  • Олія рослинна - 10 мл.
  • Морозиво ванільне - 80 г.

Етапи приготування

  • 01

    На сухі тарілки висипати сухарі і просіяне борошно. У мисці трохи збити яйце. Банани очистити від шкірки і нарізати на кілька частин.

  • 02

    Обваляти банани спочатку в борошні, потім в яйці і сухарях. Олію розігріти в сковороді і обсмажити банани до золотистого кольору близько 3-4 хвилин. Подавати банани в клярі з кулькою морозива.