Гуляш по-хорватські
Кількість порцій - 4
Час приготування - 50 хв

Гуляш по-хорватські

Гуляш по- хорватські - це густий м'ясний суп з яловичини або свинини. Вважається, що з ніжної телятини виходе дуже смачний гуляш. Зі свинини гуляш теж виходить особливо ніжним і готується дуже швидко. Сам процес приготування цієї страви містіть у собі тільки позитивні моменти: простоту, швидкість та задоволення від куштування готової страви. Незважаючи на те, що гуляш готується переважно в котлі і на багатті, це блюдо цілком можна приготувати вдома. М'ясо краще взяти молоде, м'якоть лопатки або задньої частини. Багатий смаковий букет надають йому приправи і прянощі. Подавати гуляш тільки гарячим, ні в якому разі не розігрівати.

Інгредієнти

  • Яловичина - 400 г.
  • Картопля - 3 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Солодкий перець - 1/2 шт.
  • Часник - 2 зубчика
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Кмин - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Соняшникова олія - 3 ст. л.
  • Вода - 1 л.

Етапи приготування

  • 01

    Дрібно нарізану цибулю обсмажити в олії до світло-золотистого кольору.

  • 02

    Нарізати м'ясо невеликими шматочками, посолити. Викласти м'ясо на цибулю. Тушкувати у власному соку 30 хвилин.

  • 03

    Нарізати картоплю і перець кубиками, часник подрібнити.

  • 04

    Додати картоплю, перець, часник, кмин. Залити водою.

  • 05

    Додати томатну пасту і варити до готовності картоплі.