Ми завжди готові на нові гастрономічні експерименти. Так одного разу на нашій кухні з'явилася запіканка зі стручкової квасолі та залишилася там на роки. Зберігайте рецепт, закуповуйтеся в METRO та відтворюйте страву удома.
Обсмажуємо на сухій сковороді попередньо дрібно нарізаний бекон до хрускоту. Перекладаємо його в глибоку миску.
Обсмажуємо до м’якості цибулю та часник. Додаємо до них вершкове масло.
До отриманої суміші додаємо майонез та сметану. Перемішуємо.
Змішуємо натертий сир та панірувальні сухарі.
Викладаємо у форму та посипаємо сирною сумішшю.
Викладаємо шматочки вершкового масла.
Випікаємо при температурі 180 ᵒС протягом 18–20 хвилин. Смачного!