Італійський суп із курки
Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 г

Італійський суп із курки

Для італійської кухні традиційними є різноманітні супи. Італійський суп з курки - смачне ароматне блюдо, яке чудово підійде як для сімейних обідів, так і для святкового столу. Часу на приготування цього супу знадобиться небагато, варити його можна в будь-яку пору року. Часто при приготуванні цієї страви в нього додають вершки, а використання середземноморських трав надає йому італійський колорит і різноманітність смаків. Суп виходить ситним і насиченим, подавати його можна посипавши меленим перцем і зеленню.

Інгредієнти

  • Курячий бульйон - 1,5 л.
  • Куряче філе - 220 г.
  • Яйця - 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Соняшникова олія - 5 ст. л.
  • Білі гриби - 3 шт.
  • Борошно - 1 ст. л.
  • Лавровий лист - 1 шт.
  • Чорний перець мелений - за смаком
  • Кінза - за смаком
  • Петрушка - за смаком
  • Cіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Вимити моркву, очистити і нарізати тонкими кружечками.

  • 02

    Цибулю очистити і дрібно нарізати. Гриби вимити і також дрібно нарізати.

  • 03

    Розігріти сковороду, налити в неї 3 ст. л. олії й обсмажити цибулю, поки вона не стане м'якою.

  • 04

    Далі додати за смаком чорний мелений перець і моркву. Через хвилин 5 додати гриби і ложку борошна. Добре перемішати. Готувати так хвилини 2-3 і зняти з вогню.

  • 05

    Курячий бульйон довести до кипіння і викласти в нього зажарку з сковороди.

  • 06

    В окремій мисці збити виделкою яйця і додати до них дрібно нарізані кінзу та петрушку. Далі цю суміш обсмажити з двох сторін на сковороді на олії. Отриманий омлет порізати на неширокі смужки (для локшини).

  • 07

    М'ясо відварити, остудити і нарізати невеликими шматочками.

  • 08

    Потім додати в бульйон м'ясо, яєчну локшину і лавровий лист. Посолити, за смаком, добре перемішати і варити так ще близько 15 хвилин.