Мастика з маршмеллоу
Кількість порцій - 1
Час приготування - 1 г

Мастика з маршмеллоу

Судячи по способу приготування і часу, який вимагає ця страва, вона досить легка і не складна. Але потрібно все таки розібратися, що таке це маршмеллоу. Це цукерки, які нагадують зефір. Складається він з желатину і цукру, ну і звичайно ж ароматизатори. Ви легко знайдете такі в супермаркеті. Дрібні шматочки маршмеллоу можна додавати куди - завгодно, не тільки в десерти, а й навіть у салати. У нашому рецепті завдяки маршмеллоу ви отримаєте відмінний десерт, який порадує вас і ваших гостей не тільки презентабельним видом, але і відмінним смаком. Адже з нього можна зробити по істині чудові фігурки, які сподобаються не тільки дітям, але й дорослим теж.

Інгредієнти

  • Маршмелов - 100 г.
  • Лимонний сок - 1 ст. л.
  • Цукрова пудра - 1 ст.

Етапи приготування

  • 01

    У маршмеллоу додати лимонний сік і нагріти в мікрохвильовій печі (10-20 сек.). Потім порціями вводити цукрову пудру, розмішуючи лопаткою.

  • 02

    Коли розмішувати стане важко, викласти масу на стіл, посипаний цукровою пудрою, і розминати до тих пір, поки мастика не перестане липнути до рук.

  • 03

    Маршмеллоу загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хв.

  • 04

    Готову мастику дістати, викласти на стіл, посипаний крохмалем і починати формувати вироби.