Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн

Оладки печінкові

Головна Рецепти › Оладки Печінкові
Оладки печінкові
Якщо подивитися, що з нутрощів тварин найбільше люблять більшість людей, то можна з упевненістю сказати, що це печінка. Мабуть, це все завдяки м'якості, яку вона має. Для нашого рецепта оладок зовсім неважливо, печінку якої тварини використовувати. Але в перевазі, звичайно, куряча. Це пов'язано з тим, що куряча печінка найм'якіша, її швидше готувати, але і вона не сильно калорійна. Подавати їх можна з гарніром, їх можна навіть просто їсти, поклавши на хліб, як бутерброд. Швидкі оладки з печінки відмінно підійдуть і для сніданку, і щоб взяти їх з собою на роботу на обід. Тобто вони завжди можуть стати відмінним перекусом.

Кількість порцій 6
Час приготування 20 хв

  1. Печінка куряча — 500 г.
  2. Яйце куряче — 3 шт.
  3. Майонез — 2 ст. л.
  4. Борошно пшеничне — 0,5 ст.
  5. Сіль — 1 ч. л.
  6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. Олія соняшникова — 30 мл.
  8. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Будь ласка, щоб розпочати покупки.

Етапи готування

  1. Дрібно нарізати очищену і помиту цибулю. Розігріти сковороду, додати рослинну олію, викласти цибулю. Обсмажити на середньому вогні 2-3 хвилини. Після, охолодити.

  2. Помити печінку, пропустити через м'ясорубку разом з обсмаженою цибулею.

  3. Додати в суміш яйця, майонез, сіль і перець. Ретельно перемішуючи додавати просіяне борошно.

  4. Розігріти сковороду, додати 1 ст. л. рослинної олії. У розігріту олію столовою ложкою викладати оладки. Подавати з будь-яким гарніром.