Печиво без борошна "Бананоманія"
Кількість порцій - 2
Час приготування - 1 г 30 хв

Печиво без борошна "Бананоманія"

Великий плюс даного рецепту - відсутність пшеничного борошна. Замість нього ми будемо використовувати вівсяні пластівці, що робить це печиво "нешкідливим" з точки зору тих, хто віддає перевагу правильному харчування. Ну і, для повної "дієтичної" комплектації, замість цукру ми також використовуємо мед. До речі, взявши це ароматне тісто за основу, ви можете трохи модифікувати рецепт за вашим смаком, додавши родзинки, цукати, подрібнені горіхи. При подачі готове печиво можна посипати цукровою пудрою або полити глазур'ю.

Інгредієнти

  • Сир - 150 г
  • Вівсяні пластівці - 100 г
  • Банан (крупний) - 1 шт.
  • Мед - 3 ст.л.
  • Вершкове масло - 20 г

Етапи приготування

  • 01

    Вівсяні пластівці змеліть в кавомолці на борошно.

  • 02

    Банан очистіть і розріжте на кілька шматків.

  • 03

    З'єднайте банан з сиром та медом і перетріть на однорідне пюре. Додайте вівсяне борошно, замісіть тісто.

  • 04

    Приберіть суміш у холодильник на одну годину.

  • 05

    Духовку розігрійте до 180°C.

  • 06

    Противень застеліть пергаментним папером і змастіть його вершковим маслом.

  • 07

    З тіста сформуйте кульки, викладіть на противень і трохи пріплюсніть їх зверху.

  • 08

    Випікайте печиво близько 15 хвилин до золотистого кольору.