Яких тільки незвичайних рецептів не придумають кулінари. починаючи від невеликих деталей до змішування, здавалося б, абсолютно протилежних інгредієнтів. Але щоб вони не робили, все зводитися до того, що вони хочуть привернути увагу людей, щоб вони зважилися приготувати абсолютно нову для них страву. Так і з печивом з кропом. На перший погляд здається, що це вийде несмачно і навіть трохи дивно. Але секрет в тому, що і саме тісто на печиво потрібно робити не солодким. Так, воно виходить не нудотне, але зате дуже поживне і смачне. Ароматний кріп, ніжний тертий сир - нічого зайвого, мінімалістичне смачне печиво з кропом.
У мисці розтерти масло з борошном, додати тертий сир, дрібно нарізаний кріп, яйце, все змішати. Додати сіль і соду, замісити тісто. Готове тісто обернути пакетом поліетиленовим, покласти в холодильник на ніч.
Посипати борошном поверхню, розкачати тісто, порізати на порційні шматочки. Кожен шматочок змастити маслом або жовтком яєчним. Випікати 20-25 хвилин в розігрітій духовці до 160°C.