Пиріг з цукіні і фетою
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г

Пиріг з цукіні і фетою

Пиріг з цукіні і фетою виходить соковитим, ніжним і смачним. Цукіні з сиром фета – це просто чудове поєднання продуктів і легка їжа. Рецепт цього пирога дозволяє скоротити час на приготування страви. Кабачки цукіні є ніжніші за звичайні кабачки, тому готуються в 3 рази швидше, і не потрібно витрачати час на приготування тіста. Готовий пиріг нарізають шматочками і перекладають на блюдо. Подають страву охолодженою, з листям салату. Пиріг з цукіні і фетою досить є досить хорошим на смак і на наступний день.

Інгредієнти

  • Цукіні - 300 г.
  • Борошно - 150 г.
  • Розпушувач - 5 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Сир твердий - 100 г.
  • Бекон - 2 скибочки
  • Яйця - 5 шт.
  • Соняшникова олія - 3 ст. л.
  • Фета - 100 г.
  • В'ялені томати - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    Розігріти духовку до 180°С. Застелити папером для випічки квадратну форму.

  • 02

    Цукіні і сир натерти на тертці. Бекон, фета, томати і цибулю дрібно покришити.

  • 03

    Змішати цукіні, борошно, розпушувач, цибулю, сир і бекон.

  • 04

    За допомогою вінчика змішати яйця і масло. Влити в суміш із цукіні. Перекласти тісто у форму. Зверху викласти фета і томати.

  • 05

    Випікати протягом 40 хвилин, поки пиріг не пропечеться в середині і не покриється золотистою скоринкою. Охолодити.