Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн

Різотто з куркою і двома сирами

Головна Рецепти › Різотто З Куркою І Двома Сирами
Різотто з куркою і двома сирами
Різото з куркою і двома сирами - один із численних варіантів різото. Варіант, який за великим рахунком можна досить умовно назвати "різото", так як у запропонованому рецепті не дотримується головний принцип приготування цієї страви: курячий бульйон додається в рис не порціями, поступово, а одразу весь. Іншими словами: обраний інакший спосіб приготування рису. Але такий варіант має право на існування, як би він не називався: різото або просто рис із куркою, овочами і сиром. Будьте впевнені, що приготована за цим рецептом страва сподобається всім, хто її скуштує. Смачна, апетитна, нескладна в приготуванні, вона надовго затримається в меню Вашої родини.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. Рис — 400 г.
  2. Бульйон курячий — 750 мл.
  3. Овочі заморожені — 500 г.
  4. Філе куряче — 340 г.
  5. Сир чеддер — 120 г.
  6. Вершки — 125 мл.
  7. Сир пармезан — 40 г.
  8. Олія оливкова — 2 ст. л.
  9. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Будь ласка, щоб розпочати покупки.

Етапи готування

  1. У велику каструлю влити олію, поставити каструлю на вогонь, всипати дрібно нарізану цибулю, обсмажити.

  2. Додати рис в каструлю, перемішати, всипати суміш овочів, влити курячий бульйон. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь. Накрити каструлю кришкою, готувати 15 хвилин.

  3. Заздалегідь необхідно відварити філе. Філе додати в каструлю разом з вершками, двома видами сиру, які потрібно натерти.

  4. Зняти каструлю з плити, накрити кришкою, дати настоятися 10 хвилин.