Свинина в пиві
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г 30 хв

Свинина в пиві

Всім відомо, кудою простягається стежка до серця чоловіка. А якщо ж ви приготували м'ясо, то чоловік оцінить це ще більше. Свинина в пиві порадує будь-якого гурмана. Хоч на приготування страви потрібно витратити трохи часу і зусиль, але мета виправдає всі засоби - це ми вам обіцяємо. Завдяки великій кількості компонентів свинина буде м'якою, запашною. Крім того, це дуже ситна страва, яка складе чудову компанію будь-якому гарніру. Паприка, цибуля, цукор і гірчиця додадуть смаку пікантності, певну гостру солодкість. Порадуйте коханого відмінним блюдом і він буде старатися для вас ще більше. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Свинина - 600 г.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Паприка мелена - 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений - 1 ч. л.
  • Помідори - 200 г.
  • Соняшникова олія - 20 мл.
  • Гірчиця - 3 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Цукор коричневий - 10 г.
  • Пиво світле - 250 мл.

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо порізати середніми кубиками, жир обрізати. Жарити на олії свинину з усіх боків до золотисто-коричневої скоринки 20 хвилин.

  • 02

    Додати цибулю, нарізану тонкими півкільцями. Смажити 3 хвилини. Додати гірчицю, цукор, сіль, паприку і перець.

  • 03

    З помідор зняти шкірку, нарізати маленькими кубиками. Додати до м'яса. Влити пиво і тушкувати 1 годину.