Гарбузовий Мартіні
Кількість порцій - 2
Час приготування - 10 хв

Гарбузовий Мартіні

Один із найбільш улюблених напоїв жінок можна зробити в домашніх умовах. Названий коктейль на честь свого творця - Мартіні де Анна де Тоггія. Класичний варіант коктейлю робиться із рівних частин вермуту (легкої горілки) та джину. Але останнім часом вермуту додають все менше. У нашому рецепті домашнього Мартіні дуже незвичайні складові. Для коктейлю слід змішати горілку із гарбузовим пюре. Хоча на перший погляд може здатися, що це не зовсім смачно. Все ж таки не поспішайте з висновками. Спробуйте поекспериментувати і подати такий коктейль на домашній вечірці. Ваші гості будуть приємно здивовані.

Інгредієнти

  • Цукор - 2 ст. л.
  • Кориця - 0,5 ч. л.
  • Горілка - 6 ст. л.
  • Гарбузове пюре - 2 ст. л.
  • Мед - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Змішати цукор і корицю.

  • 02

    Опустити охолоджений келих краями вниз і добре прокрутити в суміші цукру і кориці - вийде смужка.

  • 03

    У шейкері з льодом струснути горілку, гарбузове пюре з медом і процідити в підготовлений келих для мартіні.