Чайна ковбаска без коньяку
Кількість порцій - 6
Час приготування - 40 хв

Чайна ковбаска без коньяку

Рецепт чайної ковбаски без коньяку простий і приготування не вимагає багато часу, зате результат не може не радувати. Цей десерт оригінально виглядає і відсутність випічки є його перевагою. У процесі приготування чайної ковбаски знадобиться харчова плівка або фольга, які допоможуть додати шоколадній масі форму ковбаски. Можна не згортати приготовлену масу в ковбаску, а надати їй будь-яку форму, наприклад, розклавши в формочки з-під цукерок. Застиглу в холодильнику або морозилці ковбаску нарізати скибочками і подавати до чаю. Невеликі шматочки печива, додані в перемелене в блендері печиво, при розрізанні дадуть ефект "шматочків сала" у справжній ковбасі.

Інгредієнти

  • Галетне печиво - 600 г.
  • Какао - 3 ст. л.
  • Вершкове масло - 200 г.
  • Волоські горіхи - 200 г.
  • Кориця - 1 ст. л.
  • Мед - 6 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    400 г печива пропустити через м'ясорубку або блендер.

  • 02

    200 г печива поламати невеликими шматочками.

  • 03

    Масло дрібно нарізати і розтопити на маленькому вогні, додати до нього какао і гарно перемішати. Влити все в подріблене печиво і швиденько перемішати.

  • 04

    Додати корицю, мед, горіхи (трішки їх подрібнити) і теж все перемішати.Можна додавати й улюблені спеції, горіхи, сухофрукти, цедру, сік цитрусових.