Салат з капустою, яблуком і родзинками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат з капустою, яблуком і родзинками

Легкий у приготуванні, корисний, вітамінний салат. Інгредієнти, що входять до складу цього салату, наділені безліччю корисних властивостей. Немає необхідності говорити про те, наскільки корисна червонокачанна капуста, а тим більше в поєднанні з яблуками та морквою. Неперетравлювана клітковина, грубі волокна капусти в поєднанні з пектином яблук здатні очистити кишечник від токсинів, м'яко вивести з організму отруйні шлаки. Крім того інгредієнти салату є багатим джерелом вітамінів і мікроелементів. Блюдо заправляється олією, що сподобається тим, хто хоче відпочити від салатів з майонезом.

Інгредієнти

  • Червонокачанна капуста - 200 г.
  • Родзинки - 150 г.
  • Морква - 150 г.
  • Яблука - 200 г.
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Нашаткувати капусту соломкою.

  • 02

    Моркву натерти на крупній тертці.

  • 03

    У яблука видалити серцевину, нарізати кубиками.

  • 04

    Змішати всі інгредієнти. Заправити салат олією.

  • 05

    Зверху салат можна прикрасити гарбузовим насінням.