Салат "Калейдоскоп"
Кількість порцій - 6
Час приготування - 45 хв

Салат "Калейдоскоп"

Салат не дарма отримав свою така цікаву назву. У ньому поєдналися такі різні овочі, що в готовому вигляді страва дійсно схожа на калейдоскоп із найрізноманітнішими кольорами. Але естетичне задоволення - це ще далеко не всі переваги цього салату. Ви тільки погляньте, як підібрані тут інгредієнти! Кожен з них навіть окремо - це величезний набір вітамінів, а вже якщо разом - то й поготів. При чому салат доступний круглий рік, адже продукти, які вам знадобляться, легко знайти в магазині завжди. Ще одна особливість салату - форма його подачі. Це чимось нагадує асорті, коли ви можете їсти окремо кожен інгредієнт і самі поєднувати їх.

Інгредієнти

  • М'ясо (філе яловичини) - 200 г.
  • Морква - 2 шт.
  • Гранат - 1 шт.
  • Буряк - 2 шт.
  • Картопля - 4 шт.
  • Пекінська капуста - 350 г.
  • Кріп - 5 г.
  • Петрушка - 5 г.
  • Сіль - за смаком
  • Олія - 25 г.
  • Майонез - 45 г.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку ретельно промите м'ясне філе почистити від плівки, нарізати у формі кубиків та викласти на сковорідку з підігрітою олією. Мясо слід посолити та обсмажувати 20-25 хвилин.

  • 02

    Картоплю теж почистити, порізати кубиками та підсмажити на олії. Буряк та моркву позбавити від шкірки та натерти за допомогою великої тертки.

  • 03

    Інгредієнти викласти у формі кола, в середині якого знаходиться гранат. Майонез подавати окремо. Не слід забувати про те, що салат повинен деякий час постояти в холодильнику. Смачного.