Салат не дарма отримав свою така цікаву назву. У ньому поєдналися такі різні овочі, що в готовому вигляді страва дійсно схожа на калейдоскоп із найрізноманітнішими кольорами. Але естетичне задоволення - це ще далеко не всі переваги цього салату. Ви тільки погляньте, як підібрані тут інгредієнти! Кожен з них навіть окремо - це величезний набір вітамінів, а вже якщо разом - то й поготів. При чому салат доступний круглий рік, адже продукти, які вам знадобляться, легко знайти в магазині завжди. Ще одна особливість салату - форма його подачі. Це чимось нагадує асорті, коли ви можете їсти окремо кожен інгредієнт і самі поєднувати їх.
Спочатку ретельно промите м'ясне філе почистити від плівки, нарізати у формі кубиків та викласти на сковорідку з підігрітою олією. Мясо слід посолити та обсмажувати 20-25 хвилин.
Картоплю теж почистити, порізати кубиками та підсмажити на олії. Буряк та моркву позбавити від шкірки та натерти за допомогою великої тертки.
Інгредієнти викласти у формі кола, в середині якого знаходиться гранат. Майонез подавати окремо. Не слід забувати про те, що салат повинен деякий час постояти в холодильнику. Смачного.