0800 202323
Cалат поліський
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Cалат поліський

Гості будуть у захваті, рідні – приємно здивовані. Це неодмінно станеться, якщо приготуєте і подасте до столу салат поліський – один з найколоритніших страв української національної кухні. Характерною особливістю цього дивного салату є гармонійна комбінація м'яса і ароматного сиру. Існують вдалі версії поліського салату, які користуються не меншою популярністю, з ковбасою, шинкою, копченостями. Пропонуємо не відмовляти собі в задоволенні і з'єднати обидва варіанти воєдино. У ньому присутнє і куряче філе, і ковбаска. Смачно, ситно, вишукано. Якщо викладете салат шарами в скляній салатниці – перед Вами ефектний варіант святкового варіанту поліського салату.

Інгредієнти

  • Ковбаса - 100 г.
  • Філе куряче - 100 г.
  • Огірки - 100 г.
  • Яйце куряче - 3 шт.
  • Сир - 120 г.
  • Майонез - 30 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Яйця відварити, охолодити, очистити. Окремо натерти на тертці білки і жовтки.

  • 02

    Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

  • 03

    Сир натерти на крупній тертці. Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою.

  • 04

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Товар додано до кошику