Прийшла осінь – а це означає, що настав той самий довгоочікуваний час, коли можна урізноманітнити свій буденний раціон цікавими стравами з молодого буряка. У складі пропонованого салатику цей яскравий і корисний коренеплід розкривається по-новому, набуваючи несподівані смакові відтінки. А все завдяки додаванню усіма відомого грецького сиру фети, що має злегка солонуватий смак, а також хрустких волоських горішків. Соус, яким заправляється салатик, теж Вас здивує. Це пікантна суміш оливкової олії, соєвого соусу і бальміческого оцту. Такий свіжий салатик на кожен день Ви завжди зможете приготувати на «швидку руку», адже все, що Вам потрібно – відварити овоч і з'єднати всі компоненти.
Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир фета нарізати кубиками.
Буряк помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Горіхи порубати ножем.
Змішати соєвий соус, оцет та оливкову олію.
Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.