Салат з кедровими горіхами, сиром брі та шампанським
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат з кедровими горіхами, сиром брі та шампанським

Салатик з категорії «для дорослих» з кедровими горіхами, сиром брі та шампанським не залишить байдужим навіть найвибагливішого поціновувача смаку. Ця вишукана салатна закуска якраз для Вашого святкового столу – готується просто і швидко, зайвих турбот не вимагає, але при цьому виходить приголомшливою на смак і дуже ефектно виглядає. Гостей від цієї апетитної смакоти відірвати неможливо. Кисло-солодкий грейпфрут, витриманий в сухому шампанському, набуває несподівані смакові нотки і стане родзинкою страви. Ніжний французький сир брі, відомий своєю м'якою консистенцією і приємним делікатним смаком, ідеально поєднується з соковитим цитрусовим, горішками і свіжим салатним листям.

Інгредієнти

  • Горіхи кедрові - 100 г.
  • Грейпфрут - 300 г.
  • Салатний мікс - 100 г.
  • Шампанське - 50 мл.
  • Сир брі - 100 г.
  • Оливкова олія - 20 мл.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Горіхи підсмажити на сухій сковороді. Очистити грейпфрут, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Замочити часточки грейпфрута в шампанському на 15 хвилин.

  • 02

    Сир брі нарізати тонкими скибочками або кубиками. Салат помити, просушити, нарвати руками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.