Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн

Салат м'ясний з гарбузом і гранатом

Головна Рецепти › Салат М'Ясний З Гарбузом І Гранатом
Салат м'ясний з гарбузом і гранатом
Цікаво, що з яловичини можна робити не тільки соковиті шашлики і смачні супи, а й також салати. Саме завдяки яловичині салат вийде дуже ситним. Але в той же час не дуже калорійним, тому що відомо, що яловичина не так калорійна, як, наприклад, свиняче м'ясо. Що стосується таких незвичайних для салатів інгредієнтів, як гарбуз і гранат, то вони тільки додають величезний плюс всій страві. Таку різноманітність смакової гами ви не зустрінете більше ні в одному салаті. Не кажучи вже про те, що кожен з інгредієнтів збагачений безліччю вітамініта мікроелементів. Ви можете навіть подавати такий салат без гарніру або ж з грінками.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. Печериці консервовані — 100 г.
  2. Гранат — 1 шт.
  3. Квасоля консервована — 100 г.
  4. Яловичина — 500 г.
  5. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  6. Сіль — за смаком
  7. Майонез — 150 г.
  8. Гарбуз — 300 г.
Будь ласка, щоб розпочати покупки.

Етапи готування

  1. Гарбуз і яловичину відварити в окремих каструлях до готовності, остудити, нарізати кубиками.

  2. Квасолю промити, печериці нарізати шматочками. Цибулю тонко нарізати кільцями і обшпарити окропом. Гранат розібрати на зерна.

  3. У мисці змішати гриби, гарбуз, цибулю, квасолю і м'ясо, ретельно перемішати. Заправити майонезом. Додати зерна граната.