Кільцевій пиріг з подвійною начинкою - ще один чудовий спосіб приготувати солоний пиріг. Здається, в ньому є все. Завдяки пиву тісто пирога буде незвичайним і пухким. Воно буквально танутиме в роті. А курка і сир роблять пиріг ситним. Так, шматочок такої випічки може замінити вам повноцінний прийом їжі. Готувати таке блюдо - одне задоволення. А якій господині не приносить радість робити щасливими своїх рідних?! Зберіть за своїм столом всіх близьких - і подаруйте їм почуття родинної любові і благополуччя завдяки такому незвичайному пирогу. Насолоджуйтеся смаком дивовижної страви і сімейним затишком!
Приготувати швидке тісто для пирога. Маргарин, пиво, борошно і трохи солі замісити у тісто. Муки додати стільки, щоб відлипала від рук.
Приготувати начинку для пирога. Філе курки нарізати на дрібні шматочки. Цибулю нарізати також та обсмажити до золотистого кольору. Додати філе і обсмажувати до готовності хвилин 15. Не забути посолити і поперчити за смаком.
Готувати наступну начинку для пирога. Нарізати дрібно зелену цибулю. Викласти її в окрему чашу, додати туди посічені варені яйця. Також в цю начинку додати тертий на середній тертці сир. Все перемішати, можна посолити.
Деко змастити олією. Розрізати пласти тіста на смужки шириною 4-5 сантиметра, трішки їх розкатати по ширині та по довжині. Викласти начинку. Спочатку першу - з курки та цибулі, а потім другу - з цибулі, яєць та сиру. Заліпити так, щоб отримати ковбаски.
Викласти пиріг на змащене деко, першу ковбаску закрутити, до неї приліпити наступну і так зробити з кожною, класти швом донизу. Випікати при температурі 200°С хвилин 30-35.