Кільцевий пиріг з подвійною начинкою
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г

Кільцевий пиріг з подвійною начинкою

Кільцевій пиріг з подвійною начинкою - ще один чудовий спосіб приготувати солоний пиріг. Здається, в ньому є все. Завдяки пиву тісто пирога буде незвичайним і пухким. Воно буквально танутиме в роті. А курка і сир роблять пиріг ситним. Так, шматочок такої випічки може замінити вам повноцінний прийом їжі. Готувати таке блюдо - одне задоволення. А якій господині не приносить радість робити щасливими своїх рідних?! Зберіть за своїм столом всіх близьких - і подаруйте їм почуття родинної любові і благополуччя завдяки такому незвичайному пирогу. Насолоджуйтеся смаком дивовижної страви і сімейним затишком!

Інгредієнти

  • Мука - 500 г.
  • Яйця - 6 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Олія рослинна - 30 г.
  • Маргарин - 200 г.
  • Пиво - 150 мл.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Куряче філе - 400 г.
  • Перець - за смаком
  • Сир - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    Приготувати швидке тісто для пирога. Маргарин, пиво, борошно і трохи солі замісити у тісто. Муки додати стільки, щоб відлипала від рук.

  • 02

    Приготувати начинку для пирога. Філе курки нарізати на дрібні шматочки. Цибулю нарізати також та обсмажити до золотистого кольору. Додати філе і обсмажувати до готовності хвилин 15. Не забути посолити і поперчити за смаком.

  • 03

    Готувати наступну начинку для пирога. Нарізати дрібно зелену цибулю. Викласти її в окрему чашу, додати туди посічені варені яйця. Також в цю начинку додати тертий на середній тертці сир. Все перемішати, можна посолити.

  • 04

    Деко змастити олією. Розрізати пласти тіста на смужки шириною 4-5 сантиметра, трішки їх розкатати по ширині та по довжині. Викласти начинку. Спочатку першу - з курки та цибулі, а потім другу - з цибулі, яєць та сиру. Заліпити так, щоб отримати ковбаски.

  • 05

    Викласти пиріг на змащене деко, першу ковбаску закрутити, до неї приліпити наступну і так зробити з кожною, класти швом донизу. Випікати при температурі 200°С хвилин 30-35.