Томатний крем-суп з базиліком
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Томатний крем-суп з базиліком

Геть повсякденність! Ми пропонуємо вам приготувати незвичайний, але смачний і легкий томатний крем-суп з базиліком. Вам знадобиться всього лише 30 хвилин, аби здивувати рідних і близьких. Страва незвичайна тим, що замість води в ній використовується томатний сік. Це робить її більш густою і насиченою корисними речовинами. Ще добру порцію вітамінів подарують помідори, перець і петрушка, а от базилік принесе в дім аромат і незвичайність смаку. Перша страва не тільки порадує своїм чудовим смаком, але і розвіє ваші переживання сприводу зайвих калорій. Такого ось барвистого красеня можна розлити в жовті або зелені тарілки, що зробить його ще більш цікавим. Приготувавши таку першу страву, будьте готові і до потоку компліментів у вашу сторону.

Інгредієнти

  • Томатний сік - 4 ст
  • Помідори - 4 шт
  • Базилік - 14 листочків
  • Вершкове масло - 100г
  • Вершки - 1.5 ст
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Петрушка - для прикраси (порційно)

Етапи приготування

  • 01

    Помідори очистити, видалити насіння і нарізати кубиками, змішати з томатним соком і викласти в каструлю.

  • 02

    Поставити на середній вогонь на 30 хвилин. Додати базилік і за допомогою блендера подрібнити до однорідного стану. Якщо немає спеціального блендера, перетерти через сито і повернути в каструлю.

  • 03

    Потім додати вершки і вершкове масло. Приправити сіллю і перцем за смаком. Помішувати до того моменту, поки масло не розчиниться.

  • 04

    Потім зняти з вогню, не дати супу закипіти.

  • 05

    Прикрасити петрушкою або листочком базиліку і подавати.