Хоча каші і дуже корисні для нашого організму, все ж дітки дуже часто відмовляють їх їсти. І якщо гречку вони ще сяк так їдять, то з іншими проблем більше. І проте пшенична каша навіть корисніша, ніж та ж гречка. У ній дуже багато протеїнів і вуглеводів, які необхідні дитині в період зростання. Тому пшенична каша на ранок - це ідеальний сніданок. Щоб зробити її більш смачною, приготуйте за нашим рецептом кашу з капустою і морквою. Трохи солодкий смак закарамелізованих овочів зробить страву дуже смачною, так, що ваша дитина із задоволенням з'їсть всю порцію, та й вам самим така каша сподобається своїм незвичайним смаком.
Спочатку тонко нашинкувати капусту. Потім дрібно нарізати моркву. Пшеницю залити водою та поставити на ніч у духовку, розігріту до 50°С, щоб зерно добре пропарилося та розбухло. Як слід розбухшу пшеницю поставити варитися в підсоленій воді приблизно на 40 хвилин.
В глибокій сковорідці на рафінованій соняшниковій олії обсмажити моркву. Після того, як морква злегка карамелізується, додати капусту та смажити до тих пір, поки злегка не карамелізується капуста. Тоді додати цукор, рисовий оцет, не забути про херес, посолити та змішати зі злегка до того часу карамелізованою капустою. Якщо суміш вийде суховатою - не сумніваючись потрібно додати воду.
Тушкувати суміш, помішуючи, протягом 10-15 хвилин. Щедро додати посічену петрушку та подавати кашу до столу.