Запечена гостра свинина під помідорами, сиром і грибами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Запечена гостра свинина під помідорами, сиром і грибами

Зверніть увагу всі, у кого улюблені страви - гострі. Адже в цьому рецепті головним інгредієнтом виступає саме гостра свинина. Щоб це зробити, потрібно натерти м'ясо сумішшю перців, при чому не шкодуючи приправ. Щоб м'ясо було сухим і якось урізноманітнити його, зверху викладіть помідори і гриби. Ви отримаєте досить ситну страву, яка сподобається навіть тим, хто не шанувальник гострих приправ. Адже складно встояти перед спокусою з'їсти хоча б шматочок цієї апетитної страви. Вона виглядатиме чудово навіть із самим звичайним повсякденним гарніром. А тим більше, що подавати її можна і як самостійну страву також.

Інгредієнти

  • Свинина - 500 г.
  • Сир твердий - 200 г.
  • Печериці свіжі - 200 г.
  • Помідори - 200 г.
  • Часник - 1 шт.
  • Суміш перців - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Свинину нашпигувати тонкими шматочками часнику. Натерти сумішшю перців і сіллю. Натерти сир і гриби на крупній тертці, змішати.

  • 02

    Помідори нарізати товстими кружальцями. Деко для випічки застелити фольгою, змастити маслом, викласти м'ясо.

  • 03

    Зверху на м'ясо викласти помідори, зверху суміш грибів і сиру. Випікати 30 хвилин в розігрітій до 200°С духовці.