Запіканка зі стручкової квасолі
Кількість порцій - 2
Час приготування - 30 хв

Запіканка зі стручкової квасолі

Ми завжди готові на нові гастрономічні експерименти. Так одного разу на нашій кухні з'явилася запіканка зі стручкової квасолі та залишилася там на роки. Зберігайте рецепт, закуповуйтеся в METRO та відтворюйте страву удома.

Інгредієнти

  • Квасоля Metro Chef зелена стручкова швидкозаморожена, 2,5 кг - 400г
  • Бекон «Metro Chef Грудинка Карпачо», сирокопчений, нарізаний слайсами - 50г
  • Цибулина - 1шт
  • Часник - 3 зубчик
  • Вершки 30% - 100мл
  • Майонез «METRO Chef Делікатесний 30%» - 4 ст. л
  • Сир «METRO Chef голандський брусковий твердий 45%», голова - 150г
  • Панірувальні сухарі - 2 ст. л.
  • Вершкове масло - 30г

Етапи приготування

  • 01

    Обсмажуємо на сухій сковороді попередньо дрібно нарізаний бекон до хрускоту. Перекладаємо його в глибоку миску.

  • 02

    Обсмажуємо до м’якості цибулю та часник. Додаємо до них вершкове масло.

  • 03

    До отриманої суміші додаємо майонез та сметану. Перемішуємо.

  • 04

    Змішуємо натертий сир та панірувальні сухарі.

  • 05

    Викладаємо у форму та посипаємо сирною сумішшю.

  • 06

    Викладаємо шматочки вершкового масла.

  • 07

    Випікаємо при температурі 180 ᵒС протягом 18–20 хвилин. Смачного!