Яблучний мартіні зі спеціями
Кількість порцій - 4
Час приготування - 5 хв

Яблучний мартіні зі спеціями

До вашої уваги красивий бурштиново-золотистий коктейль. У його основі вермут і кисло-солодкий яблучний сік з тонкою ноткою кориці. Кращим варіантом буде використовувати свіжовичавлений яблучний сік-фреш, хоча підійде і готовий сік. Прикрасити келих можна скибочкам яблука або «сніжним обідком» з цукру. За бажанням в коктейлі частину вермуту можна замінити, наприклад, яблучним шнапсом. Особливо такий коктейль підійде на Новий рік або романтичний вечір до Дня Святого Валентина. Такий коктейль обов'язково повинен бути на будь-якій вечірці для гостей, які не вживають дуже міцні напої. Найбільше яблучний мартіні припаде до смаку жінкам.

Інгредієнти

  • Вермут - 150 мл.
  • Сік яблучний - 250 мл.
  • Кориця мелена - 3 г.

Етапи приготування

  • 01

    У графині (а краще шейкері) змішати яблучний сік, з вермутом і корицею. Келихи охолодити або наповнити за бажанням льодом. Наповнити келихи коктейлем.