Фруктово-горіхове асорті
Кількість порцій - 2
Час приготування - 30 хв

Фруктово-горіхове асорті

Покажіть нам того, хто сказав, що не можна їсти на ніч солодке. А ми у відповідь поділимося рецептом фруктово-горіхового асорті. Зберігайте, щоб не загубити, купуйте необхідні продукти та тіште себе корисними цукерками.

Інгредієнти

  • Фініки без кісточки - 70г
  • Фруктова суміш сушена - 70г
  • Фундук - 70г
  • Мигдаль - 70г
  • Мед з різнотрав'я - 2ст.л.
  • Лимонний сік - 1ч.л.
  • Кокосова стружка - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Усі сухофрукти заливаємо теплою водою та тримаємо до розм'якшення 30-60 хвилин. Обсушуємо та видаляємо з них кісточки.

  • 02

    Викладаємо в блендер всі інгредієнти, а також поливаємо лимонним соком. Збиваємо. Додаємо мед та знову пропускаємо через блендер.

  • 03

    Формуємо цукерки із сухофруктів у вигляді кульок. Кожну кульку обвалюємо у кокосовій стружці та горішках.Смачного!