Млинці з оселедцем - це досить оригінальна закуска, ідеальний варіант як для великого святкового столу, так і для спонтанного застілля. Комусь може здатися, що такі інгредієнти, як млинці з оселедцем, не поєднуються взагалі ніяк. Приготувавши це блюдо за даним рецептом, ви будете приємно здивовані дивовижним, неповторним і гармонійним смаком цих 2-х складових. Ви отримаєте відмінне блюдо, яке обов'язково вразить ваших гостей, адже, напевно млинці з оселедцем їм не часто вдається покуштувати. Ця страва, так само як і млинчики, нафаршировані іншими начинками, стане гарною закускою до міцних напоїв.
Змішати в мисці борошно, вбити 2 яйця, додати дрібку солі, влити воду, замісити тісто. Залишити на 10 хвилин у холодильнику.
На розігрітій сковороді в рослинній олії обсмажити 16 млинців із приготованого тіста.
Очистити рибу від кісток і шкірки, перемолоти через м'ясорубку, також пропустити очищену цибулю.
Відварити 5 яєць, остудити, очистити і дрібно нарізати. Додати в рибний фарш, приправити перцем і оцтом.
Викласти на кожен млинець начинку з рибного фаршу, згорнути в конверт. Викласти на тарілку і при бажанні змастити майонезом.