Готове з магазину листкове тісто набагато спрощує цей рецепт. Якщо ж вам хочеться зробити тісто самим, тоді можете спробувати, але якщо у вас мало часу або сил, тоді можна брати і вже готове. Але й не в цьому суть. А в тому, що домашні слоечки виходять не гірші, ніж із супермаркету. При чому ви можете начиняти їх не тільки сиром, а й, наприклад, варенням за смаком. Головне, щоб це подобалося вам. Досить швидкі слойки підійдуть і для домашньої вечері, і для тихого свята. Можна брати їх з собою на роботу, щоб поласувати в обідню перерву. До слова, вони досить універсальні на всі випадки життя. Тому й дуже популярні у багатьох господинь.
Розморозити тісто, розкачати в тонкий пласт (2-3 мм.). Порізати на прямокутники 12х6 см.
Сир порізати на квадрати товщиною 5 мм. зі стороною 4-5 см.
На кожен шматочок тіста викласти шматочок сиру.
Загорнути, придавити виделкою по краях, щоб тісто склеїлося.
Слойки покласти на деко, застелене пекарським папером. Трохи змастити молоком і посипати зверху кунжутом.
Поставити в розігріту до 200°C духовку. Випікати 20-25 хвилин до легкої золотистості.