Карі овочеве
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Карі овочеве

Якщо ви вибрали в якості вечері овочеве каррі, то ви зробили правильний вибір. Каррі дуже легке, але разом з тим дуже корисне і поживне, а ще неймовірно смачне. Тому страва чудово підходить для вечері. А аромат у страви запаморочливий. Коли будете готувати її, всі присутні в будинку будуть зачаровані цим східним ароматом киплячої і булькаючої на плиті страви. Адже, вона прийшла до нас з індійської кухні. Страва, крім перерахованих вище переваг, має ще одну - її дуже швидко і легко готувати. Крім того, вона дуже добре підходить для вегетаріанців і тих, хто поститься, тому що не містить м'яса, а жир можна замінити на соняшникову олію. Подавати страву можна з рисом, відвареною картоплею або коржиками наан.

Інгредієнти

  • Зелена стручкова квасоля - 250 г.
  • Картопля - 3 шт.
  • Помiдори - 3 шт.
  • Смалець - 2 ст. л.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 1 зуб.
  • Порошок-карi - 1 ст. л.
  • Сiль - за смаком
  • Сік лимона - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Цибулю і часник дрібно нарізати і обсмажити на смальцi.

  • 02

    Додати порошок-карі і тушкувати протягом 5 хвилин на слабкому вогні. Потім додати нарізані кубиками помідори, очищені, подрібнені стручки зеленої квасолі.

  • 03

    Коли квасоля буде готова, додати очищену, і дрібно нарізану картоплю.

  • 04

    Тушкувати карі до готовності. Додати сіль і сік лимона.