Ви - ласунка і любите цукерки? Приготуйте цукерки своїми руками на основі простих і доступних інгредієнтів: кокосової стружки, згущеного молока і чорного шоколаду. При бажанні можна замінити чорний шоколад білим. Приготувати кокосові цукерки в шоколаді дуже просто, і часу витратите небагато. Зате скільки задоволення Ви отримаєте від процесу приготування! Порадуєте рідних приготованими солодощами і будете впевнені в їхній якості.
Форму для випікання застелити харчовим папером.
У мисці змішати кокосову стружку і згущене молоко, ретельно перемішати до однорідної маси.
Викласти у форму на папір масу, розрівняти по всій поверхні.
Шоколад розтопити в невеликій каструлі на водяній бані. Трохи остудити. Змастити зверху масу у формі. Поставити на 5-7 хвилин у холодильник.
Витягнути корж з форми, розрізати корж на дві частини, скласти разом кокосовою стороною один до одного. Розрізати на шматочки. Охолодити протягом деякого часу в холодильнику.