Скумбрія під грибним соусом
Кількість порцій - 5
Час приготування - 45 хв

Скумбрія під грибним соусом

Смачний і швидкий рецепт для любителів рибки. У ньому немає нічого складного, але, повірте, смак і аромат страви приємно здивує всіх ваших гостей. Адже таку ставу можна подавати не тільки до сімейної вечері, а й за святковий стіл - вона тільки прикрасить його. До того ж у страві містяться смачні і корисні речовини, які роблять страву ще більш виразною і смачною. Гриби роблять страву більш ситною. Цибуля надає особливий аромат, а помідор надає свіжості і соковитості. У такому вигляді страву можна подавати як повноцінну, або приготувати до неї легкий простий гарнір. У будь-якому випадку вечеря буде смачною і казково незабутньою.

Інгредієнти

  • Скумбрія - 1 кг.
  • Гриби - 500 г.
  • Вершки (33%) - 200 г.
  • Помідор - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Приправа для грибів - за смаком
  • Олія - 25 г.

Етапи приготування

  • 01

    Скумбрію помити та очистити від нутрощів, голови та плавників. Нарізати порційними шматочками. Посолити, поперчити. Обсмажити на розігрітій олії.

  • 02

    Цибулю почистити та нарізати півкільцями. Гриби помити та нарізати пластинками. Помідор очистити від шкірочки та нарізати дрібними кубиками.

  • 03

    На олії злегка обсмажити цибулю, додати до неї гриби, приправу для грибів та смажити 5-7 хвилин. До грибів та цибулі - кубики помідору. Посолити за смаком. Смажити ще 3 хвилини.

  • 04

    Залити овочі вершками, довести до кипіння і опустити в соус рибу. Тушкувати рибу в соусі 3 хвилини та зняти з вогню.