Паста з мідіями
Кількість порцій - 1
Час приготування - 30 хв

Паста з мідіями

Червоне — то любов, жовте — то любов, а чорне — то теж любов. Усі кольори — любов, якщо вони зустрічаються на одній тарілці у вигляді пасти/лінгвіні з мідіями. Перевірте самі

Інгредієнти

  • Макарони METRO Chef - 250г
  • Мідії METRO Chef в розсолі - 200г
  • Помідор - 1шт
  • Часник - 4 зубчика
  • Оливкова олія METRO Chef Extra Virgin - 3 ст. ложки
  • Базилік - 4 гілочки
  • Сік лимона METRO Chef, концентрований - 1 ст. ложка
  • Перець чорний мелений METRO Chef - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Відварюємо лінгвіні/макарони «al dente» згідно з інструкцією на пакуванні.

  • 02

    Очищуємо часник та роздавлюємо зубчики за допомогою ножа.

  • 03

    На оливковій олії обсмажуємо зубчики часника 1–2 хв. Забираємо його з пательні.

  • 04

    Обсмажуємо помідор.

  • 05

    Додаємо мідії, а потім — базилік.

  • 06

    Додаємо сік з-під томатів.

  • 07

    Додаємо приправи та доводимо пасту до готовності. Смачного!