Картопляні ньокі
Кількість порцій - 10
Час приготування - 30 хв

Картопляні ньокі

У вас з'явилося бажання побалувати своїх близьких чимось незвичайним і смачним? Але часу для цього катастрофічно не вистачає. Пропонуємо вам скористатися нашим рецептом і приготувати звичайні картопляні ньокі . Це просте і швидке в приготуванні блюдо, схоже на наші українські галушки чи італійські галушки , припаде до смаку всім членам вашої родини. Картопляне пюре додасть пишність і м'якість , а пармезан - специфічний пікантний присмак. Ситно , просто , дуже швидко і приголомшливо вкусно.І багато! Цілих десять порцій ! Що важливо, якщо потрібно нагодувати велику сім'ю. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Картопля - 1 кг.
  • Борошно - 300 г.
  • Яйця - 1 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Оливкова олія - за смаком
  • Пармезан - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю почистити, відварити. Пропустити через м'ясорубку і протерти через сито.

  • 02

    До картопляного пюре додати яйця, борошно, половину тертого пармезану. Замісити тісто.

  • 03

    Розділити тісто на 3 частини, розкачати кожну в ковбаски. Нарізати тісто на шматочки по 1 см., зробити овальну форму.

  • 04

    Відварити ньокі у великій кількості підсоленої води з додаванням оливкової олії. Ньокі повинні спливти на поверхню, дати їм проваритися ще 1 хвилину. Посипати пармезаном, що залишився.