Крем-суп із королівських печериць
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Крем-суп із королівських печериць

Обід ділиться на «до» та «після» нашого крем-супу. Доволі очевидний перебіг подій, адже з такою гарячою стравою настрій покращується, заряд працювати знаходиться, насолода від смакування наближається до нескінченності. Спробуйте й ви! Готуйте за нашим рецептом та з інгредієнтами з METRO.

Інгредієнти

  • Шампіньйони METRO Chef Печериця королівська - 250г
  • Ріпчаста цибуля - 1шт
  • Картопля (велика) - 1шт
  • Сметана METRO Chef 21% - 2 ст.л.
  • Вода - 1,5л
  • Сіль METRO Chef харчова морська, помел №0 - за смаком
  • Перець чорний мелений METRO Chef - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Нарізаємо печериці на 4 частини кожний.

  • 02

    Нарізаємо цибулю довільним способом та обсмажуємо її на вершковому маслі.

  • 03

    Картоплю нарізаємо кубиками та відварюємо із цибулею до готовності. Додаємо гриби.

  • 04

    Збиваємо все блендером. Додаємо сметану. Тримаємо на маленькому вогні ще 5 хвилин. Смачного!