Лосось, глазурований у соєвому соусі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Лосось, глазурований у соєвому соусі

Інгредієнти

  • Філе лосося - 1 кг.
  • Соєвий соус - 3 ст. л.
  • Сухе біле вино - 2 ст. л.
  • Лимонний сік - 2 ст. л.
  • Оливкова олія - 2 ст. л.
  • Цукор - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Для глазурі змішати цукор, оливкову олію, соєвий соус, лимонний сік і біле вино.

  • 02

    Порізати філе лосося на 4 рівні частини, укласти в один шар у форму для запікання, залити глазур'ю.

  • 03

    Духовку розігріти до 200°C. Випікати рибу 20 хвилин.