Кабачковий хліб виходить дуже смачним, красивим і м'яким. Рецепт дуже простий. Усі любителі кабачків належним чином оцінять його. Однією з головних особливостей цього рецепту є використання при приготуванні по максимуму органічних компонентів. Відсутність дріжджів в тісті - ще одне підтвердження користі кабачкового хліба. Кориця, ваніль і мускатний горіх надають йому приголомшливий аромат. Такий хліб можна випікати про запас. Для цього після повного охолодження його поміщають для заморозки в холодильник і згодом отримують задоволення від вживання кабачкових хлібців.
Духовку розігріти до 180°C. Змастити форму для випікання маслом, присипати борошном.
У мисці збити яйця, влити оливкову олію, додати цукор, ваніль і натерті цукіні.
Окремо змішати борошно, корицю, мускатний горіх, соду, сіль і розпушувач, додати подрібнені волоські горіхи.
Змішати обидві суміші в одну, ретельно перемішати. Після чого викласти тісто в підготовлену форму.
Поставити в духовку на 60-70 хвилин, випікати до готовності.