Салат зі шпинату
Кількість порцій - 1
Час приготування - 20 хв

Салат зі шпинату

Бебі шпинат METRO Chef та буряк. Вони створені один для одного. Як і ви з цим салатом. Аби переконатися в цьому, запам'ятайте наш рецепт, знайдіть усі необхідні інгредієнти в METRO та приготуйте на власній кухні. Усі запитання зникнуть відразу.

Інгредієнти

  • Бебі шпинат METRO Chef - 50г
  • Буряк - 1шт.
  • Сир «Фета METRO Chef оригінальна 30 %» - 80г
  • Оливкова олія METRO Chef Extra Virgin - 1ст.л.
  • Сік лимона METRO Chef, концентрований - 1 ч.л.
  • Чорний мелений перець METRO Chef - за смаком
  • Кеш'ю Metro chef несмажений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Відварюємо буряк.

  • 02

    Очищуємо його від шкірки та нарізаємо кубиками. Викладаємо на попередньо промите під холодною водою листя шпинату.

  • 03

    Заправляємо салат лимонним соком та оливковою олією.

  • 04

    Додаємо фету та горішки. Смачного!